Estufes de Pellets

Estalviï fins a un 50% en calefacció!

Redueixi el consum d'electricitat o gasoil amb les calderes i estufes de pellets, una revolució tecnològica en els sistemes de calor tradicionals. Un mitjà de calefacció net i econòmic que utilitza combustible 100% renovable fabricat a partir de residus vegetals (biomassa) i que pràcticament no llença emissions de CO2 a l'atmosfera. El preu dels pèl·lets, a diferència d'altres combustibles, és estable. Per això notarà un estalvi important en el seu consum. Realitzem projectes d'instal·lació d'estufes de pellet, xemeneies de pellet, calderes de pellet, cremadors i generadors d'aire calent i serveis integrals d'assessoria, venda de pellets, lliurament a domicili i servei tècnic.

Avantatges dels sistemes de calefacció per pellet

  • Un 50% més barat que el gasoil i l'electricitat
  • Combustible 100% renovable lliure d'emissions de CO2
  • Fàcil d'instal·lar i gairebé sense manteniment
  • Crea un ambient agradable i acollidor
El que opinen els nostres clients

Hicieron un trabajo fantástico en la instalación. La estufa además de bonita va de cine. Es la estufa perfecta para nuestra casa.

Carles Bigues i Riells

Tengo tres estufas y sus técnicos hicieron un gran trabajo en el mantenimiento anual de las estufas. El tiempo que dedicaron y dejaron todo funcionando y recogido. Si un día quiero poner una estufa en mi casa será con Ecopellets.

Anastasia Terrassa

Hacía un año y medio que había comprado una estufa que no funcionó bien desde el principio...hasta que llegó Ecopellets. Sus técnicos lograron encontrar el problema y solucionarlo rápidamente. Ahora ya podemos disfrutar de la estufa.

Jordi Blanes

Notícies

veure totes