Cremadors de Pellets

Cremadors de gran rendiment que combinen simplicitat de maneig i durabilitat

Cremadors de pellet i biomassa que combinen simplicitat de maneig i durabilitat, alhora que proporcionen el màxim rendiment, permetent un gran estalvi en el consum i amortitzant la inversió en pocs mesos. La gamma industrial té una capacitat d'adaptació sense precedents, podent instal·lar-se a maquinària amb mecanismes de control complexos, i fins i tot en calderes de vapor.

  • Sistemes de control. El principal avantatge que presenten els nostres cremadors és la seva gran capacitat d'adaptació. La clau rau en el sistema de control emprat en aquest servei. Des de la simplicitat d'ús dels models de centraleta, el controlador està dissenyat per ser aplicat en calderes domèstiques, fins al nostre sistema de control de gamma industrial, que inclou característiques exclusives com el sistema de seguretat inundació per temperatura crítica, captura de senyals de control de la maquinària original, control remot total per internet, notificacions de consum i problemes per email.
  • Sistemes de neteja. De base tots els cremadors estan equipats amb autoneteja parcial per ventilació múltiple i graella d'acer refractari fàcilment extraïble i intercanviable. Per a aplicacions lliures de manteniment disposem de dos sistemes de liempeza profunda automatitzats.
  • Alt rendiment i durabilitat. Tots els cremadors estan concebuts per proporcionar la calor on realment es necessita, minimitzant les pérdidad i proporcionant ràtios de rendiments superiors. La combinació de materials utilitzats (acer refractari, aïllament tèrmic, components de màxima qualitat acuradament escollits) i el sistema de refrigeració del canó proporcionen una longevitat especialment elevada. Així mateix, aquest equilibri proporciona les arrencades més ràpids del mercat, de només 45 segons.
  • Sistemes de protecció i seguretat. Doble infinitat d'alimentació per evitar emboces i retrocessos de flama. Doble cambra de combustió, reduint l'escalfament de les zones aleñadas al cremador. Possibilitat d'instal·lar la vàlvula estel·lar en casos de sobrepressió externa, un tallafocs proactiu que permet la regulació de la combustió.
Comandes telefòniques
Subministrament de
Pellets
Posada en marxa
Servei tècnic
Professionals
Certificats