Instal·lació d'estufes

Estufes de pellets i Estufes de llenya

Som experts en la instal·lació d'estufes de pellets i llenya. Per a la instal·lació d'una estufa de pellet o llenya moderna, ja sigui de convecció natural o aire forçat, cal:

  • Punt de llum o Endoll (per a funcionament de components elèctrics com el programador horari, els ventiladors, motors, cargol sense fi, etc ...)
  • Sortida de fums exterior (la típica xemeneia en acer inoxidable entre 80 i 150 mm de diàmetre segons si és de pèl·let o llenya)
  • Per a la sortida de fums és indispensable l'ús d'acer inoxidable si volem garantir una durabilitat a la nostra instal·lació, aquest acer pot ser metal·litzat o pintat en color negre i / o també aïllat interiorment per evitar condensacions.


Cal tenir en compte la possibilitat de canalitzar l'aire (si hi ha ventilació forçada) cap a altres espais. Models especialitzats estan pensats per a aquesta idea de sistema de calefacció. Tubs flexibles que podem orientar a través de parets, falsos sostres, etc ... proporcionant una millor repartició de la calor.

Comandes telefòniques
Subministrament de
Pellets
Posada en marxa
Servei tècnic
Professionals
Certificats