2 de Mar de 2017

Puc aprofitar els radiadors de casa meva per a la instal·lació d'una estufa de pellets?

Puc aprofitar els radiadors de casa meva per a la instal·lació d'una estufa de pellets?

Sí, amb les estufes thermo de pellets vostè pot obtenir tota la calor que desitgi aprofitant el circuit de radiadors o terra radiant que pugui tenir ja instal·lat a casa seva.

Còmodes i eficients, són la unió perfecta entre confort i estalvi. Els intercanviadors especials d'acer incorporats transmeten la calor a l'aigua del circuit termo hidràulic de casa, assegurant les condicions ideals per al seu benestar.

Les estufes de pellets poden constituir el sistema principal de calefacció i producció d'aigua calenta sanitària, o bé poden integrar el sistema termo hidràulic tradicional o per terra radiant i combinar-se amb un sistema solar tèrmic.

Segons el model, les estufes poden funcionar en mode manual o automàtic. En el primer cas, es programa a mà el nivell de potència o la temperatura de l'aigua. En mode automàtic, es programa la temperatura de l'aigua, i l'electrònica gestiona el nivell de potència.

Les estufes thermo se subministren amb una àmplia dotació de sèrie, que inclou tots els components necessaris per a la integració amb el sistema termo hidràulic, des dels registres de sonda d'impulsió fins a les vàlvules de seguretat i el dipòsit d'expansió.

Funcionament de l'estufa està constantment monitoritzat per la targeta electrònica, per a la màxima seguretat. La parada de la infinitat i l'apagat de l'estufa són immediats si els paràmetres de funcionament no es compleixen. L'estufa es pot connectar al termòstat ambient del sistema tèrmic per a un ús molt més còmode.

Comandes telefòniques
Subministrament de
Pellets
Posada en marxa
Servei tècnic
Professionals
Certificats