Serveis d'estalvi energètic

Ecopellets

QUI SOM?

Formada per professionals de l'àmbit forestal amb perfils diferents i complementaris, la cooperativa neix des del territori i per al territori.

Amb l'objectiu de crear sinergies positives dins de l'àrea local i contribuir a fer-sostingut, la cooperativa es basa en el tracte personal, en la riquesa de la cultura que ens envolta, en la gestió dels nostres boscos i en l'emprenedoria local.

"Volem que el nostre treball reverteixi en el territori i que el territori reverteixi en el nostre treball"

 

QUÈ FEM?

La cooperativa ofereix serveis d'estalvi energètic amb fonts renovables.
Defensem ferventment la idea d'un model energètic sostenible i per això és bàsic explotar les nostres fortaleses com a territori, sense dependre en excés de les importacions d'altres economies. Apostem llavors per la BIOMASSA i l'ENERGIA SOLAR (sent Espanya i Catalunya grans productors) com a alternativa a altres combustibles fòssils cars i ecològicament nefastos per al nostre planeta.

Pretenem desenvolupar l'economia del nostre país, sabem que és un camí llarg i ple d'inconvenients, interessos, comoditats i vicis de molts anys enrere que costarà canviar. Tot requereix un temps i una dedicació, i a Ecopellets ens dediquem des del 2012, aprenent i millorant els nostres coneixements, serveis, col·laboracions i preus.

"Cal actuar diferent per obtenir resultats diferents"

 

COM HO FEM?

Analitzant les despeses d'una llar o família, vam comprovar que aproximadament el 60% es produeix en calefacció i obtenció d'aigua calenta sanitària. A partir d'aquesta dada, extrapolable a "llars" majors com hotels, hospitals, escoles, gimnasos, etc ... vam decidir centrar-nos en estudiar i dur a terme de principi a fi projectes energètics amb energies renovables que millorin l'economia d'aquesta llar o família, repercutint indirectament en una economia major i en el nostre medi ambient.

Cada vegada som més competitius en serveis dedicats a sistemes de calefacció i tenim clar que el nostre radi d'acció ha de ser proper al nostre territori.

Comandes telefòniques
Subministrament de
Pellets
Posada en marxa
Servei tècnic
Professionals
Certificats